BMW Peter Daeninck

Hoogstaande en gepersonaliseerde dienstverlening!

Peter Daeninck was altijd jobstudent voor BMW Belux en gepassioneerd door het merk BMW auto/moto. Zijn jongensdroom is in vervulling gegaan toen hij kon starten met de BMW-concessie in Sint-Martens_Latem in 1997. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot 2 concessies en zijn ze de referentie in de regio geworden. De juridische achtergrond van Peter en Catherine staat garant voor een correcte en professionele dienstverlening waarbij de klant en de medewerkers steeds centraal staan.

BMW Peter Daeninck telt vandaag 2 BMW-concessies voor de regio Gent en de regio Zuid-Oost-Vlaanderen. Als mobiliteitspartner voor particuliere klanten en KMO wordt er heel veel geïnvesteerd in de opleiding van medewerkers en werken zij enkel met het allerbeste en allernieuwste materiaal. Hun dienstverlening en processen worden continu doorgelicht met een absolute focus op klantgerichtheid.

Naast de verkoop van nieuwe wagens en BMW gecertificeerde tweedehandswagens verzorgt BMW Peter Daeninck ook het onderhoud & herstelling van BMW & MINI wagens (met originele stukken), carrosserie, quick & spot repair en verkopen ze originele BMW & MINI accessoires en lifestyle producten. Daarnaast bieden ze extra service door de nachtkluis en hun pick-up & return dienstverlening.

BMW Peter Daeninck beschikt ook over een team van gespecialiseerde Fleet Advisors die zelfstandigen, KMO en grotere ondernemingen wegwijs maken in de wereld van bedrijfswagens en fleet.

BMW Peter Daeninck onderscheidt zich door hun hoogstaande en gepersonaliseerde dienstverlening, uiteraard de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk BMW, een open minded ingesteldheid van alle medewerkers en hun vooruitstrevend en duurzaam beleid.

Onze coördinaten

Concessie Sint-Martens-Latem
X. De Cocklaan 48-50
8931 Sint-Martens-Latem – België
info@daeninck.net.bmw.be
daeninck.bmw.be
+32(0)9.280.70.80

Concessie Oudenaarde
Westerring 27b
9700 Oudenaarde – België
info@daeninck.net.bmw.be
daeninck.bmw.be
+32(0)55.33.70.80

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!