Het hartverwarmende kerstfeest van First Friends

Het jaar 2023 heeft ons een schat aan onvergetelijke momenten gebracht. En bestaat er een betere manier om dit te vieren dan met een sprankelend kerstfeest bij First Friends in Sensum Gent? Sonia Pypaert en Catherine Verdonck, de founders van het collectief, deelden hun reflecties en vooruitzichten tijdens een hartverwarmende speech.

Een eerbetoon aan de First Friends community

in hun toespraak brachten ze een eerbetoon aan de ware helden achter de schermen: onze gewaardeerde leden. Ze benadrukten de actieve betrokkenheid van velen bij het succes van ons netwerk, waarbij ervaringen werden gedeeld, nieuwe leden met open armen werden ontvangen en een gemeenschap werd gecreëerd die verder gaat dan zakelijke transacties. We vierden dus met andere woorden de onzichtbare banden, de kleine gesprekken en vriendelijke gebaren die First Friends tot een tweede familie maken.

Lid worden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons formulier en hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in de First Friends-familie!

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!