Haerens personal coaching first friends

Haerens personal coaching

Let’s get moving.”

Haerens Personal Coaching helpt ondernemers en high professionals fitter worden, op een juiste manier trainen, en zonder pijn of blessures hun grenzen verleggen. Om je optimaal te laten presteren op professioneel vlak, is het belangrijk een rots in de branding te hebben die samen met jou je lichaam en geest in topvorm houdt.

We zijn gespecialiseerd in functionele training & beyond. Wist je dat wij je kunnen helpen om je stress te verminderen, je mindset positiever te maken en je weerstand te verhogen?

Onze coördinaten

Derbystraat 27 b
9051 Sint-Denijs-Westrem – België
start@haerenspersonalcoaching.be
www.haerenspersonalcoaching.be
03.376.33.66

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!