5AM Optics

SEE THE GOOD AND BETTER

In december 2020 opende Sam Govaert met trots de deuren van haar eigen optiekzaak ‘5AM Optics‘. Tijdens haar studie Optiek en optometrie in Brussel, werkte Sam op elk vrij moment in verschillende optiekzaken en ging enkele maanden op stage in Nederland voor de laatste nieuwigheden in optiekwereld te ontdekken. Eens afgestudeerd begon Sam al snel als Freelance opticien, waardoor ze op veel plaatsen kwam en veel ervaring kon opdoen.

Samen met haar broer startte ze ook in 2018 een eigen bedrijf op waarin ze gepersonaliseerde presentatiematerialen maken en verkopen aan zaken, zoals optiekzaken. Midden in de covid-pandemie (eind 2020) hakte ze de knoop door bij het vinden van de perfecte locatie om haar ondernemers- en optiekdroom waar te maken.

Persoonlijk advies voor de juiste bril!

5AM biedt kijkoplossingen voor man en vrouw, jong en oud. Specifiek gericht op mensen die appreciatie hebben voor een persoonlijke begeleiding en advies, kwaliteit, details en vernieuwende/unieke producten.

Prijs-kwaliteit staan in verhouding, het aanbod ligt van midden tot hoog segment. Een 5AM-klant komt binnen met een vraag, zoektocht of probleem en houdt van een persoonlijke aanpak en begeleiding om tot een perfecte oplossing op maat te komen.

See the good and better!

De naam 5AM Optics… Openen om 5 uur ’s morgens zit er niet in, maar in de naam van Sam’s zaak spot je een knipoog naar haar eigen voornaam. Ze vindt het leuk dat de nieuwsgierigheid naar de betekenis achter de winkelnaam opgewekt wordt en dat iedereen die haar (naam) leert kennen, het plaatje volledig ziet. “SEE THE GOOD AND BETTER” is de slogan, hiermee verwijst ze niet alleen naar een goed en scherp(er) zicht, maar ook naar onze optimistische kant die we nooit mogen verliezen!

Onze coördinaten

Xavier de Cocklaan 73
9831 Sint-Martens-Latem


sam@5am-optics.be
5am-optics.be
+32 (0) 473 53 45 16

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!