Titeca

Titeca, pro accountants & experts

Zij aan zij meestappen in jouw groeipad

Titeca is geen traditioneel boekhoudkantoor. Ze geloven in samen-werken en dat start reeds binnenin de organisatie. Ook al hebben hun pro accountants een zeer brede kijk op alle mogelijke ondernemersdomeinen, af en toe moeten ook zij beroep doen op specialisten. Bij Titeca zitten die experten amper enkele meters verderop… Ze zijn één familie. En dat voel je als klant. Bij elke toekomstbepalende beslissing kan je dan ook rekenen op de kennis en ervaring van onze pro experts.

Ze willen actief meebouwen aan een duurzame maatschappij van en voor mensen met een proactieve, productieve en professionele ondernemersspirit.

Hun ambitie: de belangrijkste vertrouwenspersoon te zijn van elke ambitieuze ondernemer en zelfstandige, door hen vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid te informeren, te inspireren en te adviseren bij het nemen van elke toekomstbepalende beslissing.

Onze coördinaten

Mieke De Waele

Gentse Steenweg 158A
9160 Lokeren – België

mieke.dewaele@titeca.be
www.titeca.be/nl/titeca-kantoor/kantoor-lokeren/

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!