Casteur

Mensen mooier maken zit bij Juweliers Casteur in ons bloed, in ons DNA.”

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit.

Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt. Elke generatie Casteur gaat met zijn tijd mee en investeert niet alleen in kwaliteit, maar ook in innovatie, nieuwe merken en nog meer klantenbeleving. Vandaag runt Stefaan Casteur de zaak, samen met echtgenote Hilde Bruwier en een enthousiast team medewerkers. Juweliers Casteur onderscheidt zich duidelijk van andere juweliers op een eigenzinnige, atypische manier: persoonlijke service in de winkel zowel tijdens de openingsuren als op afspraak, een stijlvol interieur in een warme huiselijke sfeer, onze Glorious Room, glijdende etalages waar de klant doorheen kan wandelen om de collecties juwelen en horloges te bekijken, én steeds een persoonlijke aanpak met oor voor het verhaal van de klant.

We kiezen voor tijdloze kwaliteit, een unieke beleving en een persoonlijke service. Bij Juweliers Casteur houden we ervan om tegen de stroom in te zwemmen. Zo gaan we steeds op zoek naar dat tikkeltje anders, naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties juwelen en horloges met een verhaal, naar unieke stukken met karakter. Een unieke beleving, persoonlijke service én een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. The perfect match… …daar gaan we voor! Voor iedere gelegenheid is er dat ene speciale stuk dat harten sneller zal doen slaan. Van verliefd tot verloofd, van verloofd tot getrouwd, van tiener tot jongvolwassene, van student tot werknemer, van jongedame tot kersverse mama. Juweliers Casteur maakt graag tijd en ruimte vrij om deze bijzondere momenten vast te leggen met een tijdloos juweel of horloge waar hij of zij een leven lang plezier aan zal beleven.

Juweliers Casteur is officiële verdeler van luxueuze merken in juwelen en horloges en beschikt over een eigen gecertificeerd atelier om uurwerken en juwelen te herstellen. Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarnaast ontwikkelden we ons eigen juwelenlabel ‘Casteur by Casteur’, een diamanten juwelencollectie ‘The Exclusive Collection’ en voorzien we onze klanten in exclusief maatwerk: Coeur de Casteur.

Onze klanten zijn steevast personen die gevoelig zijn voor mooie, kwalitatieve en modebewuste dingen. Mijlpalen in ons leven zijn de herinneringen in ons leven waar we later graag op terugblikken. Een juweel of horloge wordt vaak gegeven bij belangrijke schakelmomenten in het leven, als een tastbare herinnering die een leven lang meegaat. Denk maar aan momenten als geboorte (het mama-worden), afstuderen, speciale verjaardag, verloven, trouwen, huwelijksverjaardag, rouwen, … .

We onderscheiden ons door hoogstaande en persoonlijke service, een unieke beleving én een huiselijke sfeer. Ons team bestaat uit stuk voor stuk onmisbare personen die meer zijn dan collega’s. Onze zaak fungeert als een echt familiebedrijf waar iedereen deel van uitmaakt. Ons succes is maar zo sterk als de mensen die het iedere dag samen creëren. Een hecht, gepassioneerd team dat zich elke dag 200% inzet voor een onklopbare service en beleving. Van creatieve etalages tot picture-perfect verpakkingen en op maat geselecteerde persoonlijke juwelen: een bezoekje aan Juweliers Casteur vergeet je niet snel.

Recent verschenen

  • Elk mooi verhaal begint met een ‘JA’ en… een ring!
    De maand februari staat volledig in het teken van liefde en romantiek. Voor veel koppels is dit ook dé periode bij uitstek om zich te gaan verloven. Geen betere manier om je liefde te verklaren aan je partner dan met een unieke verlovingsring op maat die levenslang gekoesterd zal worden. Hoewel de diamant nog steeds… Lees meer: Elk mooi verhaal begint met een ‘JA’ en… een ring!
  • “Klanten en merken met elkaar verbinden is onze passie”
    Juweliers Casteur is een bekende naam in Waregem en ver daarbuiten. Al negentig jaar lang verkopen zij juwelen en horloges van hoogstaande merken. De laatste jaren zien zij meer en meer klanten binnenstromen van buiten Oost- en West-Vlaanderen. De focus op een ongeëvenaarde klantbeleving werpt duidelijk zijn vruchten af. “We willen onze klanten écht in de watten leggen”, vertelt Hilde Bruwier die – samen met haar man Stefaan Casteur – de winkel leidt.
  • Juweliers Casteur is er om u te inspireren
    Mensen mooier maken zit in ons bloed, in ons DNA. Juweliers Casteur is geen klassieke juwelier, maar brengt collecties met een verhaal, en durft ‘outside the (jewellery) box’ te denken. Onze band met de klant, de beleving bij het kiezen voor een juweel of een horloge, een persoonlijke service en een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. Al 3 generaties lang.

Onze coördinaten

Stationsstraat 24
8790 Waregem – België
hilde@casteur.be
www.casteur.be
+32 (0)56.60.19.51

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!