Juweliers Casteur is er om u te inspireren

Mensen mooier maken zit in ons bloed, in ons DNA. Juweliers Casteur is geen klassieke juwelier, maar brengt collecties met een verhaal, en durft ‘outside the (jewellery) box’ te denken. Onze band met de klant, de beleving bij het kiezen voor een juweel of een horloge, een persoonlijke service en een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. Al 3 generaties lang.

“Onze klanten zijn het middelpunt van onze focus”

Onze klanten blijven verrassen, verbazen en inspireren, dat is onze missie. En dat doen we door steeds op zoek te gaan naar dat tikkeltje anders: naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een twist en naar unieke stukken die uw persoonlijkheid kunnen versterken.

Elke dag opnieuw stellen we ons de vraag: hoe kunnen we onze klanten nog meer betrekken, inspireren en doen stralen? In de afgelopen maanden hebben we dan ook met hart en ziel gewerkt aan een nieuw hoofdstuk, gebaseerd op nog meer beleving en one-on-one advies. Zo hebben we van Juweliers Casteur één grote belevingswinkel gemaakt waar we de ruimte hebben om onze klanten heel persoonlijk te gaan ontvangen en ze te begeleiden in de zoektocht naar het perfecte juweel of horloge. Ook via onze vernieuwde website www.casteur.be willen we onze klanten meer dan ooit inspireren en meenemen in het verhaal achter onze unieke merken en collecties. Zowel fysiek als online willen we u tonen waarom we voor een bepaald merk kiezen, waarvoor Juweliers Casteur staat, en welk juweel of horloge uw verhaal kracht kan bijzetten.

Fier dat we onze merken én onze klanten zo goed kennen, en dat hen met elkaar matchen voor ons een tweede natuur wordt.

We leren u graag beter kennen…

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om samen met u op zoek te gaan naar dat ene unieke stuk waar u een leven lang plezier aan zal beleven. Ons doel is om u in het hart te raken net zoals u ons elke dag inspireert, met uw warme getuigenissen en herinneringen. Het doet ons dan ook plezier een kleine schakel te mogen zijn in uw memorabele momenten. Ook met onze eigen collecties “The Exclusive Collection” en “Casteur by Casteur” en ons maatwerk-label “Coeur de Casteur” koesteren wij die herinneringen met u mee. Ons team werkt met hart en ziel, voor u.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Time to smile, shine and sparkle…

Juweliers Casteur contacteren?

Stationsstraat 24
8790 Waregem – België
hilde@casteur.be
www.casteur.be
+32 (0)56.60.19.51

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!