Belfius deinze sint-martens-latem

Belfius

Oplossingen op maat om uw vermogen te laten groeien en beschermen.

Sinds decennia lang werkt Belfius met zelfstandige kantoren. Zo bestaan onze kantoren in Latem en Deinze reeds 25 jaar.

Deze twee kantoren maken deel uit van een groter geheel, zo strekt ons gebied uit tot in Maldegem en Eeklo. Op vandaag zijn wij met 8 zaakvoerders en 31 medewerkers.

Wij kunnen ons eigen beschrijven als ondernemers voor ondernemers waarbij de woorden Ondernemen, Authentiek, Geëngageerd, Exclusief en Lokaal ons typeren. Een sterk team zijn is ons drijfveer, zo is de volgende quote ons op het lijf geschreven

Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.

Henry Ford

Wij streven naar een op maat gemaakte samenwerking en een continue begeleiding waarbij onze klanten een vertrouwenspersoon toegewezen krijgen, omringd door een team van ervaren inhouse experts in uiteenlopende domeinen.  

Belfius deinze sint-martens-latem

Zij zijn uw partner voor het beheer van uw vermogen

Wat mag u verwachten? Van portefeuillebeheer tot successieplanning, van vastgoed tot verzekeringen, zij adviseren u over elk aspect van uw vermogen. Zij bieden u oplossingen op maat om uw vermogen te laten groeien en beschermen.

Koen Bekaert is de partner voor uw onderneming. Hij  begeleidt de klanten doorheen hun verschillende levensfases en reikt hen proactief oplossingen aan in functie van de evolutie van hun privé- en professionele behoeften. Er wordt advies verstrekt voor uw financiële projecten en hij zal u bijstaan bij groei en overdracht van uw onderneming.

Belfius

Onze coördinaten

Belfius Sint-Martens-Latem

Golflaan 36
9830 Sint-Martens-Latem


ag031575@mandat.belfius.be
Facebook
09 280 74 70

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!