Volvo D’Hondt – Reynaert

Als een van de oudste Volvo verdelers in België kunnen we 60 jaar ervaring benutten om u een goede service te bieden, samengesteld op uw maat.

In het zuiden van Oost-Vlaanderen schittert een parel van Volvo-service en -expertise: D’Hondt – Reynaert. Sinds 1960 hebben zij zich gepositioneerd als dé officiële Volvo concessiehouder in de regio, met vestigingen in Aalst, Zottegem en Oudenaarde.

Volvo D'Hondt - Reynaert

Een historie van excellentie

Met meer dan 55 jaar ervaring in de verkoop en onderhoud van Volvo’s, kunnen zij met trots zeggen dat ze uw behoeften begrijpen. Hun missie is altijd hetzelfde gebleven: streven naar perfectie, afgestemd op uw individuele wensen en eisen.

Uitgebreide service en expertise

D’Hondt – Reynaert biedt een uitgebreide service en expertise die verder gaat dan alleen de verkoop van auto’s. Ze staan bekend om hun ruime openingsuren, ook op zaterdag en tijdens de zomerperiode, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor hun klanten. Bovendien bieden ze een comfortabele business corner met koffie en wifi, zodat klanten zich thuis kunnen voelen terwijl ze wachten.

Hun deskundige team biedt niet alleen advies bij de aankoop van een nieuwe Volvo, maar ook op het gebied van fleetmanagement, financiële diensten en verzekeringen. Ze streven ernaar om klanten te helpen bij elke stap van hun mobiliteitsreis, van het kiezen van de juiste wagen tot het regelen van onderhoud en reparaties.

Volvo D'Hondt - Reynaert

Ruim gamma en flexibele mobiliteitsopties

D’Hondt – Reynaert biedt een breed scala aan personenwagens, waaronder enkele Made in Belgium, met lage CO²-uitstoten, lage VAA en een zuinig verbruik. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige SUV, zij hebben iets dat bij uw behoeften past.

Bovendien bieden ze flexibele mobiliteitsopties, zoals vervangend vervoer op maat of een gratis elektrische fiets ter beschikking. Dit stelt klanten in staat om altijd mobiel te blijven, zelfs wanneer hun wagen in onderhoud is.

Volvo D'Hondt - Reynaert

Onze coördinaten

Industrielaan 6
9620 Zottegem

Eendrachtstraat 4
9300 Aalst

Ambachtstraat 2
9700 Oudenaarde

info@dhondtnv.be

dhondtnv.be

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!