sensum first friends

Sensum

A place where all good things come together.”

sensum first friends

Sensum dompelt je onder in alles wat het leven zo heerlijk maakt. Zaakvoerders Deborah en Maurice nemen je mee op reis. Een tocht die élk zintuig prikkelt. Ruik Sensum, proef Sensum en geef je ogen de kost in het prachtig gerenoveerd kasteel. Ruik de heerlijke geur die uit de open keuken van Maurice komt als je bij ons binnenstapt. Ruik het glas wijn dat Deborah voor je kiest. Voel de atmosfeer: altijd stijlvol en tegelijk gemoedelijk. Kijk naar de gerechten. Proef ze. Kijk naar het prachtig design rond u. Luister naar de muziek. Laat ons jouw zintuigen prikkelen. Jij hoeft enkel te genieten.

Het is een boutade: never mix business with pleasure. Bij ons gaat ze niet op. Bij Sensum gaan ze hand in hand. Van vergadering, over brainstorm tot seminarie: wij zorgen voor een unieke totaalbeleving voor élke professionele gelegenheid.

Wat je ook te vieren hebt: Sensum geeft je professioneel evenement of feest extra cachet. Het stijlvol gerenoveerde kasteel op de Maria Middelares-site aan de rand van Gent vormt de uitgelezen locatie voor talloze mooie momenten.

sensum first friends

Onze coördinaten

Kortrijksesteenweg 1026 9051 Gent – België
info@sensumgent.be
www.sensumgent.be
09.246.11.46

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!