kmo assur first friends

KMO-Assur

Verzekeringen en preventie op maat van kmo’s.”

KMO-Assur is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, gespecialiseerd in risk-management voor ondernemingen. Onze klanten waarderen het persoonlijk contact, onze ondernemers-spirit en de ondersteuning op vlak van preventie. In 2021 werden we uitgroepen tot makelaar met de grootste klantentevredenheid in de provincie Antwerpen.

We staan voor goede oplossingen, pro-activiteit en uitmuntende service. Daarvoor zijn enkel kampioenen welkom in ons team. Professionaliteit en perfectie wordt verwacht door onze klanten. We zijn trots dat onze klanten ons steeds trouw blijven. We zijn fier om hen intelligente oplossingen te bieden. Niet voor niets spelen we “champions league”. Focus op bestaande klanten is onze overtuiging. Daardoor groeien we zonder er écht op te focussen.

kmo assur first friends

Recent verschenen

Logo kmo assur first friends

Onze coördinaten

Nijverheidsstraat 70
2160 Wommelgem – België
glenn@kmo-assur.be
www.kmo-assur.be
03.376.33.66

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!