kmo assur first friends

KMO-Assur

Verzekeringen en preventie op maat van kmo’s.”

KMO-Assur is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, gespecialiseerd in risk-management voor ondernemingen. Onze klanten waarderen het persoonlijk contact, onze ondernemers-spirit en de ondersteuning op vlak van preventie. In 2021 werden we uitgroepen tot makelaar met de grootste klantentevredenheid in de provincie Antwerpen.

We staan voor goede oplossingen, pro-activiteit en uitmuntende service. Daarvoor zijn enkel kampioenen welkom in ons team. Professionaliteit en perfectie wordt verwacht door onze klanten. We zijn trots dat onze klanten ons steeds trouw blijven. We zijn fier om hen intelligente oplossingen te bieden. Niet voor niets spelen we “champions league”. Focus op bestaande klanten is onze overtuiging. Daardoor groeien we zonder er écht op te focussen.

kmo assur first friends

Recent verschenen

 • Podcast #6: Ambitie, innovatie en inclusiviteit: het DNA van Klingele Chocolade
  Ontdek het inspirerende verhaal van Klingele Chocolade. Eline Blanchaert, mede-eigenaar, deelt hun reis van nichespeler tot een gevestigde waarde in de chocoladewereld. Leer meer over hun specialisaties, internationale aanwezigheid, prijzen en hun betrokkenheid bij inclusief ondernemen. Deze podcast onthult het DNA van Klingele Chocolade.
 • Julie Verstraete: natuurlijk leiderschap met Pony Connect
  Julie Verstraete van Pony Connect gebruikt haar liefde voor paarden om kinderen zelfvertrouwen te laten opbouwen door natuurlijk leiderschap. Ze inspireert hen om assertief te zijn en werkt aan het verspreiden van paardvriendelijk onderwijs.
 • Buddy Meeting: wat paarden ons leren over leiderschap
  Bij First Friends ontdekten ondernemers bij Pony Connect nieuwe inzichten in leiderschap. Ze leerden dat leiderschap zich aanpast en flexibel is, net als de paarden die ze begeleidden. Samenwerking en aanpassingsvermogen werden benadrukt, en de ervaring verrijkte hun leiderschapsvaardigheden. Deze bijeenkomst bij First Friends draaide niet alleen om zakelijke relaties, maar ook om groei en inspiratie.
 • Podcast #5: Brouwen op bestelling: de innovatieve geest van een contractbrouwerij
  Ontdek het verhaal van Wouter Vermeersch, CEO van Brouwerij BCB, in de First Friends podcast “Brouwen op Bestelling.” Ga mee op een reis van bouwkunde naar brouwkunde en leer hoe flexibiliteit en passie voor bier de kern vormen van een bloeiende contractbrouwerij. Ontdek zijn ondernemersinzichten en de unieke bedrijfscultuur die hij heeft gecreëerd.
 • Podcast #4: De droomformule: slaapexpert onthult zijn succes in bedden en accessoires
  In deze inspirerende podcast duikt host Sonia Pypaert in het boeiende verhaal van Kim Vanacker, founder van De Nachtwacht. We gaan dieper in op zijn boeiende ondernemersverhaal, waarbij een goede nachtrust de drijvende kracht is voor zijn missie om het welzijn van mensen te verbeteren.
Logo kmo assur first friends

Onze coördinaten

Nijverheidsstraat 70
2160 Wommelgem – België
glenn@kmo-assur.be
www.kmo-assur.be
03.376.33.66

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!