Target HR

TARGET HR

Versnel je leiderschapsgroei met TARGET HR

Welkom bij TARGET HR, jouw premium partner in Talent Management. Met een focus op individuele coaching, Talent Scan (assessment) en leiderschapstraining voor C-suite/directieleden met een achtergrond in STEM, biedt TARGET HR een unieke benadering die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een diepgaande passie voor het begrijpen en helpen van mensen.

Heidi Kempenaers

TARGET HR, onder leiding van zaakvoerder Heidi Kempenaers, biedt een uitgebreid scala aan diensten in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Met een achtergrond in psychologie en een rijke ervaring in verschillende disciplines wereldwijd, heeft Heidi een diepe kennis opgebouwd die ze nu inzet om leiders te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

“Leiderschap draait om mensen, niet om cijfers,” zegt Heidi Kempenaers, zaakvoerder van TARGET HR. “Het is mijn missie om C-level leiders en directeuren te coachen om hun leiderschapsgroei te versnellen.”

Visie en missie

Van kinds af aan was Heidi geïntrigeerd door de verscheidenheid aan mensen en hun gedragingen. Haar passie voor psychologie en het begrijpen van menselijk gedrag bracht haar op een reis van zelfontdekking en professionele groei. Na jaren van studie en ervaring besloot ze haar eigen bedrijf te starten, met als doel anderen te helpen op dezelfde reis.

Met de visie om leiders te transformeren door inzichten uit de psychologie te vertalen naar praktische handvatten, streeft TARGET HR ernaar om executives te ondersteunen bij het bereiken van hun hoogste potentieel. Door middel van individuele coaching, assessments en leiderschapstraining, bied TARGET HR op maat gemaakte programma’s die gericht zijn op het versnellen van leiderschapsgroei en het optimaliseren van teamprestaties.

Target HR

Het accelerate programma

‘Accelerate’ combineert Heidi’s drie expertises – assessment, coaching en leiderschapstraining – in één uitgebreid programma. Ontworpen om C-level leiders en directeurs te begeleiden bij het versnellen van hun leiderschapsgroei, biedt Accelerate praktische tools en strategieën om het beste uit henzelf en hun teams te halen.

“Bij TARGET HR geloven we in de kracht van individuele begeleiding en maatwerk. Elk programma wordt aangepast aan de unieke behoeften en doelen van onze klanten, met een focus op het leveren van meetbare resultaten en blijvende verandering.” – Heidi Kempenaers

Onze coördinaten

Voetweg 9
9830 Sint-Martens-Latem


heidi.kempenaers@targethr.be
www.targethr.be

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!