Terugblik op het eerste jaar van de First Friends podcast

Eén jaar geleden ging de First Friends podcast van start en wat een ongelofelijk jaar is het geweest! Sonia Pypaert en Catherine Verdonck, de founders van het collectief, hebben gedurende dit jaar het podcastpodium gedeeld met inspirerende gasten. Het resultaat? Acht boeiende afleveringen vol met inzichten, bruisende succesverhalen en kostbare leermomenten.

Luister naar het jaar van ondernemerschap

De First Friends podcast is meer dan alleen verhalen vertellen; het is een project om te inspireren en te motiveren. Want de kracht van gedeelde ervaringen is van onschatbare waarde en vormt het kloppende hart van onze podcastgemeenschap.

Alle hoogtepunten van het afgelopen jaar zijn terug te vinden in de afleveringen van de First Friends podcast. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die de reis al heeft afgelegd, een nieuwkomer die net begint, of gewoon iemand die nieuwsgierig is naar de verhalen achter bedrijven, de First Friends podcast heeft iets voor iedereen.

Laat je (opnieuw) inspireren door het afgelopen jaar en deel deze waardevolle inzichten met jouw vrienden en collega-ondernemers. En dat is niet alles! Volgend jaar gaan we er weer hard tegenaan met gloednieuwe verhalen die je zullen inspireren. Bereid je voor op een jaar vol succes, groei en leuke video’s met First Friends. Wij kunnen alvast niet wachten om deze nieuwe avonturen met jou te delen!

Lid worden met een eigen podcastaflevering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons formulier en hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in de First Friends-familie!

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!