podcast Conny Vandendriessche

Podcast #12: Ondernemerschap en diversiteit: het verhaal van Conny Vandendriessche

In deze boeiende aflevering van de First Friends Podcast gaat host Sonia Pypaert in gesprek met Conny Vandendriessche, een gepassioneerde onderneemster die haar sporen heeft verdiend in de wereld van de human resources. Conny deelt haar inspirerende reis, van de oprichting van Accent Jobs tot haar betrokkenheid bij diverse initiatieven die vrouwen in ondernemerschap ondersteunen.

Een onconventioneel begin

In het ondernemersavontuur van Conny begon alles met een droom om haar eigen weg te gaan, een droom die tegen alle verwachtingen inging van haar traditionele achtergrond. Vanaf haar bescheiden begin aan de receptie van een camping tot het leiden van een miljardenbedrijf, heeft ze waardevolle lessen geleerd over het nemen van risico’s, doorzettingsvermogen en het omzetten van visie in realiteit.

De kracht van diversiteit

Als voorstander van diversiteit gelooft Conny sterk in de kracht van verschillende perspectieven in teams en raden van bestuur. Ze deelt haar inzichten over het actief bevorderen van diversiteit binnen organisaties en haar motivatie achter het oprichten van We Are Jane, een investeringsfonds dat zich richt op vrouwelijke ondernemers.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Een onconventioneel begin en lessen van een selfmade ondernemer
  • De impact van diversiteit op bedrijfssucces
  • Investeren in vrouwelijk ondernemerschap
  • Persoonlijke groei, authenticiteit en balans in het leven van een ondernemer

Heb je vragen over deze podcast?

Mail naar info@firstfriends.be

Host: Sonia Pypaert
Gast: Conny Vandendriessche

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!