Podcast Liselot Haerens

Podcast #10: Liselot Haerens recept voor ondernemers: een gezond lichaam en een sterke geest

In deze boeiende aflevering van First Friends neemt host Sonia Pypaert je mee op een reis door het inspirerende verhaal van Liselot Haerens, de visionaire ondernemer achter Haerens Personal Coaching. Liselot deelt haar reis, van een passie voor personal training tot het creëren van een unieke onderneming die gericht is op het helpen van ondernemers om hun beste zelf te worden.

Een unieke aanpak in personal coaching

Liselots missie ontstond uit een diepgewortelde fascinatie voor personal training, die al snel transformeerde tot haar levenswerk. Haar benadering onderscheidt zich door haar geloof in de buitengewone kracht van beweging om niet alleen blessures te genezen, maar ook om het algehele welzijn te verbeteren. Wat haar echt drijft, is haar onwrikbare toewijding om mensen daadwerkelijk te helpen. En volgens haar hebben juist de ondernemers de grootste behoefte aan meer beweging.

De focus op ondernemers

Hoewel Liselot openstaat voor alle klanten, richt ze zich specifiek op ondernemers. Ze koos bewust voor deze doelgroep omdat ze merkte dat veel ondernemers worstelen met stress, slaapproblemen en een gebrek aan beweging. Liselot gelooft dat je gezondheid net als een onderneming is – je moet erin investeren om resultaten te zien. En wie begrijpt dat beter dan een ondernemer? Daarom biedt ze gepersonaliseerde coaching aan die gericht is op het verbeteren van het welzijn van ondernemers door middel van beweging.

Topics:

  • Diepgaande inzichten in het reilen en zeilen van een gezondheidsondernemer
  • De cruciale rol van vooruitgang in coaching
  • Inspirerende methoden om ondernemers te motiveren
  • Het narratief als essentieel onderdeel van je bedrijfsstrategie
  • Het opbouwen van sterke banden met klanten
  • De kracht van een vrouwelijk team in de gezondheidsindustrie

Heb je vragen over deze podcast?

Mail naar info@firstfriends.be

Host: Sonia Pypaert
Gasten: Liselot Haerens

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!