Van verzekeringsgeheimen tot een juridisch voorproefje door Danny Peire en Bert Bekaert

Met een knipoog naar het dagelijks leven doken we dit keer in serieuze onderwerpen, variërend van het correct invullen van aanrijdingsformulieren tot een voorproefje van toekomstige wetgeving rond bestuurdersaansprakelijkheid.

Een gids door verzekeringsland

Danny Peire, de man van de verzekeringsgeheimen en zaakvoerder van het Peire-Stevens kantoor, nam ons mee op een avontuurlijke reis door het doolhof van aanrijdingsformulieren. We leerden dat het correct invullen van zo’n formulier een kunst op zich is en met zijn handige tips en trucs ontdekten we hoe we het best te werk gaan.

Juridische sneak peek

Een ander boeiend onderwerp was de toekomst van bestuurdersaansprakelijkheid. Advocaat Bert Bekaert bood inzicht in mogelijke veranderingen, wat leidde tot levendige discussies en reflectie. De mogelijke wijzigingen in deze juridische kwesties hebben velen aan het denken gezet over de impact op hun bedrijfsvoering.

Leerzaam en gezellig samen zijn

De Buddy Meeting van februari was niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Samenkomen, nieuwe dingen leren en lachen met gelijkgestemde zielen blijft geweldig. We kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst, waar we ongetwijfeld weer nieuwe kennis zullen vergaren die we positief kunnen toepassen in ons ondernemersleven.

Lid worden?

Neem dan vrijblijvend contact op met First Friends founders Catherine of Sonia voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Je kan ons contacteren via deze link.

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!