Podcast Pony Connect, Julie Verstraete

Podcast #11: De unieke kracht van paarden: het verhaal achter Pony Connect

In deze boeiende aflevering van First Friends neemt host Sonia Pypaert je mee op een reis door het verhaal van Julie Verstraete, de onderneemster achter Pony Connect. Julie deelt haar reis, van een passie voor paarden tot het creëren van een unieke onderneming die gericht is op het bevorderen van het welzijn van paarden en zelfontwikkeling.

Een unieke benadering

Julie haar reis begon met haar diepe liefde voor paarden, wat leidde tot het oprichten van Pony Connect – een plek waar paarden vrij kunnen rondlopen en waar iedereen welkom is om hun band met deze prachtige dieren te versterken. Ze heeft geleerd dat de omgang met paarden meer is dan alleen rijden; het draait om het opbouwen van een natuurlijke connectie met deze majestueuze wezens.

De kracht van natuurlijk paardrijden

Op jonge leeftijd begon Julie haar reis in Natural Horsemanship, wat haar gevormd heeft tot wie ze vandaag is. Ze gelooft sterk in het begrijpen van de psychologie van paarden en het opbouwen van natuurlijk leiderschap gebaseerd op vertrouwen, respect en communicatie. Haar missie is niet alleen om te slagen als ondernemer, maar ook om haar inzichten door te geven aan anderen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Methoden om een natuurlijke band met paarden op te bouwen
  • Het creëren van een unieke bedrijfscultuur in de paardensector
  • Uitdagingen en groei in het ondernemerschap met Pony Connect
  • Het verspreiden van de boodschap van natuurlijk paardrijden voor welzijn van mens en dier

Deze aflevering biedt niet alleen een blik op Julie’s reis als ondernemer, maar ook waardevolle inzichten in de wereld van natuurlijk paardrijden en zelfontwikkeling. Luister mee en laat je inspireren door het boeiende verhaal van deze mooie onderneming.

Heb je vragen over deze podcast?

Mail naar info@firstfriends.be

Host: Sonia Pypaert
Gast: Julie Verstraete

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!