Zakenkantoor Piere-Stevens

Zakenkantoor Peire-Stevens

Vertrouwen is goed, maar controle is beter

Zakenkantoor Peire-Stevens is ontstaan uit de samensmelting van twee gevestigde financiële entiteiten: zakenkantoor Peire en NV Verzekeringen Stevens. Met meer dan een eeuw aan gecombineerde ervaring, vertegenwoordigt het kantoor een bastion van financiële expertise en betrouwbaarheid. Hun dienstverlening, variërend van verzekeringen tot beleggingen, wordt gekenmerkt door een persoonlijke en klantgerichte aanpak.

De drijvende krachten

Aan het hoofd van Zakenkantoor Peire-Stevens staan Danny Peire en Fanny Klepper, twee figuren die niet alleen leiderschap tonen, maar ook een passie voor hun vak. Danny, met zijn rijke ervaring in de verzekeringssector sinds 1994, brengt een schat aan kennis en toewijding. Fanny, medezaakvoerder sinds 2014, voegt daar een frisse kijk en een sterke focus op klantrelaties aan toe.

Een toegewijde benadering

Bij Zakenkantoor Peire-Stevens draait alles om betrouwbaarheid en persoonlijke service. Ze streven ernaar om hun klanten de beste oplossingen te bieden, op maat van hun unieke behoeften. Dit is de kern van hun missie: het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en deskundig advies.

Onze coördinaten

Markt 11
9890 Gavere

www.peire-stevens.eu
09 384 10 86
info@peire.eu

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!