irres

írres

Passie voor vastgoed en mensen.

irres
Dirk Janssens
Zaakvoerder en vastgoedmakelaar

Het team van Irres is gedreven met een passie voor vastgoed & mensen, wat zich vertaalt naar kwaliteit, diepgang en motivatie in onze job. We werken op basis van wederzijds vertrouwen, zowel intern als extern. Kopers en verkopers kunnen ons als een betrouwbare bron van informatie zien, zeer gedetailleerd en gedocumenteerd. Met onze transparante communicatie naar de klanten toe proberen wij een zo groot mogelijke vertrouwensband te creëren.

Kwaliteit is daarnaast absoluut één van onze kernwoorden. We willen enkel maar kwaliteit aanleveren. Kwaliteit boven kwantiteit. Dit doen we door zeer detaillistisch te werk te gaan. We verkopen dan ook een van de duurste producten waarin men investeert.

Team van experten

Ons vakkundig team van experten in zowel het juridische, grafische, commerciële als het administratieve segment zorgt ervoor dat niets aan het toeval overgelaten wordt met als hoofddoel de maximale verkoopprijs te halen. We gaan steeds voor een innovatieve manier van werken en gaan hierbij op zoek naar de nieuwste technieken en tools om de conculega’s een stapje voor te zijn.

Onze visie is om aan de hand van onze innovatieve aanpak en marketingtechnieken, koper en verkoper te ontzorgen en hen een beleving op maat te geven.

Onweerstaanbaar

Irres staat voor hartelijkheid en warmte, iets wat onweerstaanbaar is ( irresistible ). We gaan steevast voor een warm onthaal en voor the extra mile met als doel het ontzorgen van onze klanten. We zijn stuk voor stuk zeer toegankelijke mensen zodat iedereen bij ons graag wil aankloppen. Deze rust en toegankelijkheid geeft vertrouwen, iets waar ons leven op gebaseerd is. We stralen met ons kantoor en onze werkwijze daarenboven graag elegantie uit, klasse in haar eenvoud. We beogen een zeer sterke maar allesbehalve arrogantie uitstraling. We gaan niet graag voor 80/20, wel voor 100. Enkel zo komen we na 10 jaar tot dit mooie verhaal.

Onze coördinaten

Kortrijksesteenweg 19
9830 Sint-Martens-Latem – België
welkom@irres.be
www.irres.be
09.282.82.82

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!