pony connect

Pony Connect

Natuurlijk paardrijden voor kinderen

Pony Connect staat onder leiding van Julie Verstraete, gelicentieerd instructeur van Parelli Natural Horsemanship, een natuurlijke manier om te leren omgaan met paarden en pony’s.

Al sinds 2006 begeleidt Julie samen met haar gemotiveerd team de kinderen op hun boeiend horsemanshippad vol paardenkennis en zelfontwikkeling, ieder volgens leeftijd, niveau en mogelijkheden.

Pony Connect is dé pionier in Vlaanderen op vlak van training, lessen en huisvesting van de pony’s volgens de principes van Natural Horsemanship.

Julie Verstraete, gelicentieerd instructeur van Parelli Natural Horsemanship

Van de wereld een mooiere plek maken voor kinderen en pony’s, dat is wat ze willen. Ze leren kinderen en jongeren op een natuurlijke manier een relatie opbouwen met een pony en helpen hen zo een beter mens te worden: zelfzeker, weerbaar, zelfbewust, respectvol en communicatief. Doorheen dit boeiend pad vol zelfontwikkeling voor kind en pony staan centraal hun kwaliteit, doelgerichtheid, paardvriendelijkheid en natuurlijk veiligheid.

Onze coördinaten

Moutputstraat 6

9850 Deinze

www.ponyconnect.be
hallo@ponyconnect.be
+32 (0) 487 67 03 37

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!