haerens begrafenissen

Haerens begrafenissen

Dé referentie in uitvaartbegeleiding en uitvaartverzorging

Begrafenissen Haerens is sinds 3 generaties een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem en ver daarbuiten. De zaak “Begrafenissen Albert Haerens” werd opgericht in 1945 door Albert Haerens, schrijnwerker en meubelmaker van het dorp.

Door de evolutie van vraag en aanbod werd er binnen de schrijnwerkerij overgestapt naar het maken van lijkkisten en later naar het verzorgen en uitvoeren van begrafenissen.

In 1966 kwam Jozef Haerens, zoon van Albert en tevens schrijnwerker en meubelmaker van opleiding de zaak vervoegen. Jozef zou zorgen voor een zeer succesvolle opvolging van zijn vader en een geslaagde uitbreiding van de zaak. De vernieuwing en opvolging in de zaak kreeg de officiële naam “Begrafenissen Albert Haerens en zoon” later“Begrafenissen Haerens bvba”. Het succes nam uitbreiding en er volgde een 2de en later ook een 3de zaak te Gent en Deinze.

Thanatopractor en uitvaartonderneemster Evelyne Haerens – de 3de generatie

In 2004 komt de 3de generatie aan het roer… geen man deze keer, maar een gedreven jongedame met een duidelijk oog voor vernieuwing. Evelyne Haerens is gediplomeerd thanatopractor en uitvaartonderneemster van opleiding.
Vastberaden maar discreet en met een vrouwelijke charme doopt Evelyne “Begrafenissen Haerens bvba” om tot “Haerens NV” en later in 2013 tot Haerens Evelyne BVBA.

Met een luisterend oor en een open warm hart verdriet omzetten in troost, liefde en dankbaarheid met hoop voor de nieuwe dag van morgen.

Een waaier aan mogelijkheden om het afscheid nemen van uw dierbare in te vullen met een waardig en liefdevol laatste gebaar, ongeacht uw geloofsovertuiging, persoonlijke visie of financiële mogelijkheden.

haerens begrafenissen

Onze coördinaten

Latemstraat 25

9830 Sint-Martens-Latem


info@begrafenissenhaerens.be
begrafenissenhaerens.be
+32 (0) 478 37 67 62

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!