Podcast #7: Oog voor succes: het verhaal van een jonge optiek-ondernemer

In deze aflevering van de First Friends Podcast ontmoet je Sam Govaert, een jonge ondernemer die je meeneemt op haar inspirerende reis in de optiekwereld. Van een achtergrond in ondernemerschap tot een diepgewortelde passie voor oogzorg, onthult ze wat haar drijft in het uitbouwen van haar prille onderneming.

De geboorte van 5AM Optics

Met haar jeugdervaringen in een ondernemende familie als drijvende kracht, was het voor Sam een natuurlijke stap om haar eigen pad te bewandelen. Met 5AM Optics bracht ze haar liefde voor optiek tot leven en vermengde dit met haar ondernemersgeest, wat leidde tot een unieke benadering van de optieksector. Het opvallende logo van 5AM Optics weerspiegelt Sams liefde voor woordspelingen en optiek. Het ontwerp bootst haar naam na in de stijl van een oogtest, waarbij creativiteit en vakmanschap samenkomen in één krachtig, visueel statement.

Maatwerk is een must

5AM Optics biedt een uitgebreid scala aan op maat gemaakte producten en diensten om een zorgervaring te creëren die naadloos past bij elke klant. Van grondige oogonderzoeken tot zorgvuldig geselecteerde monturen, elk aspect van de klantreis wordt hier met aandacht en zorg behandeld. Sams ondernemingsreis benadrukt het belang van vastberadenheid, doelgerichte besluitvorming en focus.

De focus op persoonlijke service en maatwerk onderscheidt 5AM Optics van de concurrentie. Sams toewijding om haar klanten een superieure ervaring te bieden, van de eerste selectie tot nazorg, plaatst haar bedrijf in de top van de branche.

Myopie Management

Door te investeren in myopiebeheer onderstreept Sams toewijding aan innovatie en gezonde oogzorg. Het aanbieden van brillenglazen die de progressie van bijziendheid afremmen, toont haar inzet voor het verbeteren van de ooggezondheid, met name bij jonge kinderen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De bescheiden start van 5AM Optics
  • Het diverse aanbod van op maat gemaakte optiekdiensten
  • De nadruk op innovatie in myopiebeheer
  • Klantenservice en persoonlijke begeleiding
  • Belangrijke lessen over toewijding, focus en passie

Ontdek het volledige verhaal van Sam Govaert en 5AM Optics in de nieuwste aflevering van de First Friends Podcast.

Heb je vragen over deze podcast?

Mail naar info@firstfriends.be

Host: Sonia Pypaert
Gast: Sam Govaert

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!