Piekfijn uitgedost voor een magisch communie- of lentefeest

Voor elke feestelijke gelegenheid heeft the baby’s corner alles in huis om het hele gezin volop te laten genieten van het feestgedruis. De keuze aan unieke, exclusieve kinder- & babykleding én originele geschenkjes is er eindeloos.

Prins(es) voor een dag

Op feestelijke dagen die een mijlpaal zijn, trekken we graag iets moois aan, romantisch, frivool, stoer of op je paasbest. Wat the baby’s corner graag doet? Dat is een ware beleving maken van het kiezen van je perfecte outfit. Feestelijke kleding kiezen doe je immers niet elke dag,  daarom helpen ze graag met persoonlijk advies en een warm onthaal.

Benieuwd naar de laatste nieuwe communietrends? Ervaren styliste Petra licht een tipje van de sluier: “Voor meisjes blijft een zachte, feeërieke look het in 2022 heel goed doen. Denk aan wit, crème, vieux roze en gouden details, perfect voor een stralende lentedag! Helemaal nieuw zijn de enkellange jurken met mooie kanten afwerking en tweedelige jurkjes met tule rok en kanten top. Mag het wel wat stoerder? Dan stellen we heel graag een jumpsuit in soepel vallende stof voor: comfy, chic en perfect voor meiden waarbij het net even wat anders mag. En o, bye bye ballerina’s. Dit jaar zetten meisjes hun beste beentje voor met sneakers of laarsjes.”

Schitter en straal

De stylistes helpen je aan een unieke outfit waarbij je kindje van kop tot teen straalt, zo kan je kleine oogappel piekfijn uitgedost én trots de winkel naar buiten wandelen, met zijn of haar perfecte droomoutfit.

Jongens blijven in 2022 graag strak in het pak. Weg met het klassieke marine kleur dit jaar en hallo kaki en gele tinten! “In hemdjes, blazers, ondervesten en broeken komt kaki en een geel accent volop terug. Zachte, neutrale beige tinten zijn al een tijdje hot en happening in de home collecties, maar breken dit jaar ook eindelijk door in de communie en feestcollecties. Linnen look, zandtint, beige met krijtstreep… We voelen de lente al aankloppen bij het zien ervan. En als finishing touch? Dan fleurt een speelse vlinderdas en een stoere bretel de outfit tip top op.”

Ook voor broer en zus

Broer of zus, groot en klein, vinden hun gading in de feestshop. Ze worden gehuld in prachtige outfits volgens de laatste trends. Hippe merken geven hen een frisse en speelse uitstraling op de bijzondere dag van broer of zus waardoor ze gezellig samen de show kunnen stelen.

Straal feestelijk, feest stralend!

The Baby’s Corner contacteren?

Steenweg Deinze 33
9810 Nazareth – België
customerservice@babyscorner.be
www.thebabyscorner.be
+32 (0)9.381.12.70

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!