Buddy Meeting: wat paarden ons leren over leiderschap

Bij First Friends draait alles om het versterken van ondernemers en het cultiveren van leiderschap op een -soms- onconventionele manier. Onze recente Buddy Meeting bracht ons naar een verrassende locatie, Pony Connect, waar we onder de begeleiding van Julie Verstraete en Babs De Backer een nieuwe dimensie van leiderschap ontdekten.

Tijdens deze sessie begonnen de First Friends leden met het ontwerpen van een uitdagend parcours, met een twist: onze trouwe metgezellen waren geen collega-ondernemers, maar paarden. Terwijl Julie en Babs ons aandachtig observeerden, begon zich een fascinerend schouwspel te ontvouwen. Het werd al snel duidelijk dat onze groep ondernemers niet bang was om de handen uit de mouwen te steken en uitdagingen aan te gaan.

In de nabespreking viel een opmerking op: “Mijn paard wilde niet vooruit!” Wat volgde was een stroom van suggesties van onze groep. “Verander je richting en hij volgt je wel!” riep iemand. Een ander merkte op: “Nee, je moet het tempo aanpassen.” Hieruit werd duidelijk dat leiderschap geen vast pad is, maar eerder een boeiende rotonde met eindeloze mogelijkheden.

Groeien, leren en samenwerken voor sterker leiderschap

Bij First Friends streven we naar groei, voortdurend leren en het ontdekken van nieuwe inzichten. Onze Buddy Meeting bij Pony Connect was een avontuurlijke herinnering aan de kracht van samenwerking, aanpassingsvermogen en leiderschap. Werken met deze majestueuze dieren bracht ons dichter bij de essentie van leiderschap: begrijpen, aanpassen en inspireren, zelfs in onvoorspelbare situaties.

We zijn dankbaar voor de waardevolle lessen die we hebben geleerd en kijken reikhalzend uit naar onze volgende Buddy Meeting. Bij First Friends bouwen we niet alleen zakelijke relaties, maar delen we ook levensveranderende ervaringen die ons als ondernemers sterker maken. Samen blijven we groeien, evolueren en inspireren.

Lid worden?

Neem dan vrijblijvend contact op met First Friends founders Catherine of Sonia voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Je kan ons contacteren per e-mail info@firstfriends.be. Telefonisch kan je Sonia contacteren op +32 473 87 03 92, Catherine op +32 475 83 70 71

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!