Michelinster voor restaurant Sensum

Restaurant Sensum krijgt zijn eerste Michelinster. Een bekroning voor First Friends leden Maurice de Jaeger en Deborah Hellburg die anderhalf jaar geleden hun stijlvolle zaak openden in een statig kasteel aan de rand van Gent. De met 15,5/20 in Gault & Millau aangeprezen zaak schittert met deze Michelinster meer dan ooit tevoor.

“Deze ster is bovenal een beloning voor Maurice, de motor achter ons bedrijf. Hij is non stop in de weer met nieuwe gerechten en innovaties. We zijn heel blij dat Sensum Gent opnieuw culinair op de kaart kan zetten” aldus Deborah.

Bij Sensum wacht u een zinnenprikkelende ervaring.

Michelin Guide

Sensum dompelt je onder in alles wat het leven zo heerlijk maakt. Een zinnenprikkelende ervaring in een setting met historisch karakter en eigentijdse luxe. Michelin erkent deze prachtige zaak met lovende woorden van start tot eind.

“De statigheid van dit kasteel aan de rand van Gent maakt indruk. Naarmate u de trappen opstapt, groeit de nieuwsgierigheid naar wat Sensum te bieden heeft. Chef Maurice en gastvrouw Deborah willen het leven vieren met hun gasten, een belofte die van de eerste tot de laatste minuut wordt waargemaakt.” klinkt het bij Michelin.

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!