Yama architects

Yama architects

Stan Guldemont en Lawrence Schietgat, founders YAMA architects

YAMA is een kleinschalig architectenbureau gevestigd in Gent & Kruishoutem. Ze werken hoofdzakelijk op residentiële projecten maar staan ook open voor culturele en commerciële opdrachten. Bij elk project werken ze een totaalconcept uit waarbij architectuur, interieur en exterieur in balans zijn. Ze streven naar een uitgepuurde & verfijnde vormentaal met een unieke belevingswaarde.

YAMA wil het architecturale landschap van de toekomst helpen vormgeven. Met hun werk willen ze mensen inspireren, emotioneren maar ook een stukje sensibiliseren. Ze bouwen in een waardevol maar fragiel landschap en streven naar harmonie en connectie tussen de architectuur en zijn omgeving.

yama architects

Onze coördinaten

Jan Breydelstraat 16
9000 Gent – België
info@yamaarchitects.com
www.yamaarchitects.com
+ 32 (0)472 01 63 07 / +32 (0)479 05 96 15

yama architects
yama architects
yama architects

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!