Xanthippe

Meer dan studiebegeleiding!

Loopt het studeren niet van een leien dakje of voel je je niet thuis in het traditionele onderwijs, dan kan je voor een studie- en personenbegeleiding à la carte terecht bij Xanthippe First Class Tutoring.

Absolute discretie, een enorme inzet en liefde voor het vak, én een uiterst persoonlijke professionele aanpak vormen de ingrediënten van het toch wel heel hoge slaagpercentage waarop Xanthippe prat kan gaan. De bestuurder Hinda Haspeslagh-Boeckx ontfermt zich persoonlijk over haar “pupils” en staat ook met de ouder(s) constant in communicatie.

Xanthippe First Class Tutoring was bij de oprichting in 2001 een pionier in het privé onderwijslandschap. Het onderscheidde zich toen al door professionaliteit, originaliteit en gedrevenheid. Anno 2022 blijkt Xanthippe First Class Tutoring meer dan ooit een veilige haven te zijn voor wie eventjes de pedalen kwijt is in ons alsmaar fluctuerend onderwijslandschap.

Daar waar voor Corona het onderwijs enkel fysiek plaats vond in de 17 bureaus te Lochristi, biedt Xanthippe Interactive Online Teaching sedert maart 2020  ook online onderwijs aan. Niet zomaar een gebroadcast lesje, maar een parallelle, geavanceerde, online service.

Xanthippe beschikt over een uitermate gemotiveerd, streng geselecteerd team gespecialiseerde vakleerkrachten, dat leerlingen van BSO tot en met studenten hogeschool en universiteit kan begeleiden. Tijdens de zomervakantie staat het team paraat om te helpen bij herexamens, het ganse jaar door kan men zich laten bijstaan ter voorbereiding op diverse toelatingsexamens en ijkingstoetsen.

Onze missie: jongeren helpen slagen en hen zien vertrekken met twinkelende ogen, zelfbewust hun toekomst tegemoet

Overdag begeleidt Xanthippe jongeren die hun examens afleggen via de examencommissie. ’s Avonds, op woensdagnamiddag en tijdens de weekends worden de leerlingen naschools begeleid.

  • Worstelt uw kind met één of meerdere vakken op school?
  • Heeft het herexamens?
  • Heeft het extra ondersteuning nodig omwille van leermoeilijkheden?
  • Dient er een kennisachterstand weggewerkt te worden?
  • Of is uw kind gewoon een gezonde deugniet die even de teugels gevierd heeft en nu de pedalen kwijt is?

Dan kan Xanthippe dankzij haar jarenlange ervaring, professioneel hoogstaande expertise en uniek exclusief team het verschil betekenen.

Ook jongeren die omwille van totaal andere redenen -verblijf in het buitenland, buitengewone begaafdheid, depressie, angstaanvallen, een “zich niet goed in het vel voelen”, langdurige ziekte, enz…- door Xanthippe begeleid worden, voelen er zich als een vis in het water en kunnen fier als een pauw hun toekomst tegemoet.

Is uw kind schoolmoe, dan zal Xanthippe het aan zijn diploma helpen via de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap. Het overgrote deel van de jongeren die in een dergelijke situatie zonder hulp uit de boot zouden vallen, behaalt op deze manier binnen de korst mogelijke tijd alsnog het gewenste diploma.

Bij Xanthippe is het ontzettend belangrijk dat de jongere zich goed voelt. Steeds weer wordt er vertrokken vanuit de eigenheid en het kunnen van de leerling / student.

Xanthippe First Class Tutoring en Xanthippe Interactive Online Teaching staan dan ook garant voor een persoonlijke begeleiding volledig op maat van de jongere, een gedetailleerde opvolging en een uiterst professionele aanpak, waarbij discretie een evidentie is.

Xanthippe First Class Tutoring en Xanthippe Interactive Online Teaching bieden ook gepersonaliseerde business-coaching aan.

Onze coördinaten

Dorp-West 138
9080 Lochristi – België
info@xanthippe.be
www.xanthippe.be
+32(0)476.27.28.70

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!