x-perience first friends
20110819 Lembeke Lotus koekjesfabrikant, speculoos.

X-perience

Beleef de magie van het reizen.”

X-perience first friends
Olivier Van de Vijver, founder X-perience

X-perience is specialist in het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van incentives, in Europa en de rest van de wereld. Of je nu grote of kleine groep wenst te reizen, de inhouse experten bezorgen alle deelnemers van begin tot eind een onvergetelijke ervaringen. Dankzij een wereldwijd netwerk van professionele partners, combineren ze globale en lokale ervaringen tot een meer dan geslaagde incentive.

Travel lounge by x-perience

Authenticiteit ervaren, je laten onderdompelen in luxueuze verwennerij of genieten van overweldigende natuur? Met Travel Lounge by X-perience ga je op reis in de sfeer die jij wenst. Want beleving, daar draait het om, dat voel je meteen wanneer je het reisbureau binnenstapt.

X-perience is jouw professionele partner op het vlak van reizen, incentives, conferenties & events. Ze zorgen voor een actieve bijdrage tot het halen van jouw doelstellingen en dromen.

De ideale reis, incentive, conferentie, teambuilding of event? X-perience zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Onze coördinaten

Latemstraat 16
9830 Sint-Martens-Latem – België
info@x-perience.be
www.x-perience.be
+ 32 (0)9.277.00.09

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!