Nouv’eau

Tijdloos design dat pure klasse uitstraalt!

Nouv’eau werd opgericht voorjaar 2012 en richt zich op het leveren en plaatsen van inox zwembaden en waterpartijen en daarnaast het onderhouden en renoveren van bestaande zwembaden. Door de jaren heen werd een goede relatie met vaste betrouwbare partners aangegaan om het “sleutel-op-de-tuin” concept aan te bieden. Met onze 10 jaar ervaring wordt Nouv’eau in de markt aanzien als specialist in inox zwembaden.

De specialisatie in inox komt door een sterke en gegronde overtuiging dat dit hét materiaal is om een zwembad uit te vervaardigen. Hoewel inox zwembaden al ruim 60 jaar bestaan in Oostenrijk, zijn ze nog relatief onbekend in ons land. Het is onze uitdaging en missie om dit unieke zwembad gekoppeld aan onze klantgerichte aanpak breder bekend te maken in België zodat vele mensen kunnen genieten van jarenlang zorgeloos zwemplezier. Kwaliteit en service leveren staat altijd op de eerste plaats, wat voortvloeit uit de passie voor wat we doen. Ondertussen plaatsen wij een dertigtal baden per jaar en bieden wij service aan een 150-tal klanten. We geloven in een kleine structuur om een zo persoonlijk mogelijke aanpak te kunnen garanderen. Onze samenwerking met vaste partners genereert een brede waaier aan kennis en competenties in ons team waar onze klanten écht mee geholpen zijn.

Onze klanten hebben over het algemeen weinig tijd! De keuze voor inox is dan evident omdat het nagenoeg geen onderhoud vergt en men dus echt kan genieten van het zwembad in de schaarse vrije momenten. Onze klanten denken ook op langere termijn: wanneer ze kiezen voor een inox zwembad van Nouv’eau is dat een weloverwogen keuze waarin zaken als duurzaamheid, energiezuinigheid, gebruiksgemak en service doorslaggevend zijn. Impulsaankopen zien wij zelden.

Het design is uiteraard ook belangrijk, zo kijkt men toch naar het tijdloze karakter en de zo natuurlijk mogelijke integratie in de buitenleefruimte. Onze klanten houden ook wel van exclusiviteit, een inox zwembad heeft een unieke waterkleur en creëert een mooie schittering doorheen het water. Het metaal en het vakmanschap geven toch een nét iets andere uitstraling dan het kunststof waaruit traditionele zwembaden bestaan.

Net zoals de andere First Friends staan wij voor een klantgerichte, persoonlijke aanpak waarin kwaliteit en service centraal staan. Een zwembad plaatsen is op zich geen “rocket science”, het meest uitdagende is een snelle service leveren en keer op keer streven naar perfect afgewerkte projecten. Dit geeft uiteindelijk ook de meeste voldoening. Hoewel onze zwembaden wat hoger liggen in aankoopprijs in vergelijking met traditionele systemen, zijn ze op termijn de goedkoopste oplossing doordat de ‘total cost of ownership’ veruit lager ligt. Bovendien wordt de ecologische voetafdruk beperkt doordat inox recycleerbaar is, zorgt voor veel minder energieverbruik en omdat we naast chloorarme ook chloorvrije oplossingen aanbieden.

Recent verschenen

  • Premium zwembaden met topservice
    Inox zwembaden zijn in België nog relatief onbekend. Toch bieden ze belangrijke voordelen t.o.v. traditionele zwembaden. Nouv’eau is vastbesloten om deze unieke zwembaden bekend te maken bij een breder publiek. Benieuwd naar hun aanpak, hadden we een gesprek met bestuurder Philippe D’Hont.

Onze coördinaten

Krommestraat 4
9800 Deinze – België
info@nouv-eau.be
www.nouv-eau.be
+32 (0)9.277.91.94

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!