Marked

Wij helpen ambitieuze B2B bedrijven groeien

Xan Mannekens
Founder & growth strategist Marked

Waar Marked helemaal wild van wordt? Pipelines. Dikke marketing pipelines vol opportuniteiten voor hun clients! Als B2B marketing agency gaan ze 100% voor echte groei. En dat betekent: meer (terugkerende) leads, meer conversies en in the end— meer peace of mind voor hun dierbare klanten.

De hacks, de hypes en holle woorden schuwen ze liever. In plaats daarvan kiezen ze resoluut voor tried & tested frameworks en een datagerichte aanpak: SEA, SEO, social advertising, lead generation & demand generation? Ze draaien er onze hand niet voor om.

Gokken? Neen, bedankt. Groeien? Yes, please!

Na het 5 jaar lang helpen schalen van bedrijven als freelancer, besloot Xan ervoor om een team te gaan uitbouwen. Anderhalf jaar later bestaat dat team uit 5 FTE’s & Xan zelf.

Als founder van Marked staat Xan, met ondertussen 8 jaar ervaring binnen digital marketing, aan het roer van een digitale movement. Zijn doelstelling? De manier hoe mensen denken over marketing in een B2B omgeving helemaal gaan transformeren. Het genereren van een mindset shift met succes als doelstelling.

Onze coördinaten

Rooigemlaan 532
9000 Gent
xan@marked.be
www.marked.be
+32 499 39 36 04

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!