jarno de smet groeistrateeg

Jarno De Smet – groeistrateeg

Business coaching voor ambitieuze ondernemers

Jarno De Smet, groeistrateeg

Als bedrijfscoach begeleidt Jarno ondernemers in diverse sectoren om hun bedrijven te doen groeien en een betere work-life balans te creëren.

Jarno is van mening dat iedere ondernemer het recht heeft om succesvol te zijn. Hij ziet het als zijn missie om ondernemers te helpen vanuit zijn persoonlijke ervaring en know how om hen te inspireren, motiveren en begeleiden op hun pad naar groei, financiële rust en vrijheid.

Jouw bedrijf optimaliseren en daarna maximaliseren, daar draait het om.

“Optimaliseren is wat al werkt, nog beter laten werken. Maximaliseren is je bedrijf doen groeien. Meer omzet, meer winst, meer cashflow en meer geld om te spenderen aan bijvoorbeeld goed personeel zodat jij nog meer vrije tijd krijgt.”

Onze coördinaten

Berkelheide 30
2290 Vorselaar – België
jarno@jarnodesmet.be
www.jarnodesmet.be

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!