Duurzaamheid wordt steeds belangrijker… ook in uw marketingaanpak

Elke KMO heeft vandaag begrepen dat online zichtbaarheid een noodzakelijkheid vormt binnen elke groeistrategie. Alleen zijn er veel KMO die er niet in slagen om of niet goed weten hoe ze hun zichtbaarheid op rendabele wijze kunnen verhogen in de digitale wereld. Authority is een digitale groeiversneller die KMO ondersteunt met duurzame R.O.I. gedreven digitale marketing. Hoe ze dit aanpakken, vertelt CEO en oprichter Alexander Schmitt.

Wat bedoelen jullie met duurzame marketing?

Vandaag investeren al te veel KMO in snelle, makkelijke en vooral dure digitale marketingtechnieken zoals pure social media advertising, Google SEA campagnes & leadgeneratie via derde partijen. Er is op zich niets tegen deze technieken of kanalen, wij zetten deze ook in, alleen genereren ze, in het beste geval, slechts een tijdelijke positieve impact op de bottom line van de KMO. Van zodra de geldkraan wordt dichtgedraaid valt ook de impact weg.

In de marketingmix die wij onze klanten voorstellen en ontwikkelen, mikken we op permanente impact door het structureel optimaliseren van hun platform, het uitbouwen van hun merkidentiteit en het onderbouwen van alle digitale marketingactiviteiten met een financiële businesscase. Onze klanten weten exact hoeveel marge er staat tegenover hun marketinguitgaven. Het dagelijkse beheer van hun digitale marketing doen we steeds binnen het kader van deze businesscase. Dit laat onze klanten toe op duurzame wijze op te schalen in de online wereld.

Not a typical agency?

Als senior marketeer, maar vooral als ondernemer stel ik mij op als een ‘sidekick’ of rechterhand van de zaakvoerders van onze KMO, een ‘compagnon de route’ als je wil. Als team hebben we ons zodanig georganiseerd dat we 100% onafhankelijk zijn van een bepaald type ondersteuning. We hebben weinig vaste mensen in dienst die dan persé opdrachten in een bepaalde expertise moeten krijgen. Op die manier kunnen we onze klanten volledig onafhankelijk adviseren en de juist mix voor hen samenstellen. We hebben feitelijk maar één doel: onze KMO sneller online doen groeien op een duurzame, doordachten maar steeds pragmatische wijze.

Hoe ziet de toekomst er uit?

We willen vooral de juiste KMO aantrekken: ondernemers met visie, bereid om samen te groeien binnen de juiste strategie. De markt wordt op dit moment overspoeld met freelancers, tools en platformen die allemaal beweren de digitale waarheid in pacht te hebben of de sleutel tot online succes. We helpen onze klanten het bos door de bomen te zien en vooral de focus te behouden.

Als bedrijf geloven we niet (meer) in groeien om te groeien: we willen gestaag bouwen aan ons team, onze model, diensten en klantenportfolio. Het moet bovenal plezant zijn om samen te werken!

Authority contacteren?

Einestraat 37
9700 Oudenaarde – België
info@authority.biz
www.authority.biz
+32 (0)493.24.18.00

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!