De Nachtwacht

Een goede nachtrust ligt aan de basis van ons geluk en onze gezondheid

Toen Kim Vanacker in 1997 De Nachtwacht oprichtte, bracht hij een schat aan ervaring mee uit de matraswereld. Als verkoopverantwoordelijke bij matrastijkfabrikant Monks International was hij zich terdege bewust van de uiteenlopende inhoud en kwaliteit van matrassen, ondanks hun ogenschijnlijke gelijkenis. Dit stelde hem in staat om snel het vertrouwen te winnen van gerenommeerde merken als Swissflex, Auping en Magnitude. Voor Kim was het van meet af aan duidelijk dat hij alleen hoogwaardige bedden wilde aanbieden.

Binnen de paar jaar groeide De Nachtwacht uit tot een gevestigde waarde in Vlaanderen. Veel merken en fabrikanten beschouwen het als de mooiste slaapwinkel van België. Kim is altijd trouw gebleven aan zijn oorspronkelijke principe: alleen kwalitatieve Europese merken krijgen er een plek, elk met hun eigen unieke kracht. Ondanks de gestage groei heeft De Nachtwacht zijn familiaire karakter weten te behouden, met Mathilde en Victore Vermote (nichtjes van Kim) die inmiddels mede-zaakvoerders zijn geworden.

Een goede nachtrust is de basis van alles!

“Bij De Nachtwacht zijn we ervan overtuigd dat een goede nachtrust de sleutel is tot geluk en gezondheid. Daarom gaan we tot het uiterste om samen met jou het perfecte bed te vinden. Naast een breed scala aan boxsprings, lattenbodems, matrassen en beddengoed, blinken we vooral uit in persoonlijk slaapadvies.

Bij ons krijg je alle tijd en aandacht die je nodig hebt om het bed of matras te vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen. We zijn gepassioneerd in het verstrekken van informatie, we hebben een uitgebreide keuze en we begrijpen hoe belangrijk de aankoop van een bed is. Ons advies, ons assortiment en onze 25 jaar ervaring zorgen ervoor dat je bij ons het ideale bed, beddengoed, donsdeken of hoofdkussen vindt.” – Kim

In de toonzaal kan je meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken testen. Parkeren kan op onze ruime parking. Niets is te veel om de klanten een zalige nachtrust te garanderen.

Enkel kwaliteitsmerken

De Nachtwacht werkt uitsluitend met kwaliteitsmerken en -producten. Ze blijven zich voortdurend bijscholen, stellen de juiste vragen en nemen ruimschoots de tijd om een objectieve oplossing te vinden voor elke situatie. Ze verliezen ook de omstandigheden waarin je slaapt niet uit het oog.

Met de Bedstyling aan huis creëert De Nachtwacht graag harmonie in jouw slaapomgeving, zodat er een plek van rust ontstaat. Een vlotte service betekent ook gratis en zorgeloze levering aan huis, inclusief het meenemen van de oude matras. Het stijlvolle en discrete team van De Nachtwacht heeft respect voor het intieme karakter van je slaapplek. Ze geven nuttige tips en bovenal kun je altijd rekenen op hun stralende glimlach!

Maatwerk voor elke klant

Hun klanten zijn zich bewust van de positieve effecten van een goede nachtrust en zijn bereid te investeren in hun gezondheid. Deze klant heeft vaak een specifieke vraag en is op zoek naar een oplossing op maat: een aangepast matras tegen rugklachten, bedlinnen dat fijn aanvoelt én perfect in de slaapkamer past, een duurzaam bed gemaakt met enkel natuurlijke materialen, … . Zowel het jonge koppel dat op zoek is naar hun eerste bed samen, als tweedeverblijvers die op weekend net zo goed willen slapen als thuis vinden bij ons een oplossing binnen hun persoonlijke stijl en budget. De consument is op zoek naar zekerheid, die De Nachtwacht kan bieden dankzij mooie omruilgaranties en hun drive om tot het uiterste te gaan voor hun nachtrust.

Een familiale onderneming

Ons Nachtwacht team is één grote familie, allemaal met die ene missie voor ogen: tot het uiterste gaan voor het bed dat het beste bij de klant past. En daar nemen we ruim de tijd voor, we luisteren naar ieders verhaal. Mede dankzij de goede band die we doorheen de jaren opbouwden met onze – vaak Belgische – kwaliteitsmerken, kunnen we De Nachtwacht klant een uitzonderlijke service bieden.” – Kim

De Nachtwacht Boutique

Geen bed nodig, maar wel op zoek naar een nieuwe slaapkamerlook? Dan kan je terecht bij De Nachtwacht Boutique. Geen aparte winkel, maar een uitnodigende ruimte vooraan in onze showroom die jou laat kennismaken met een mooie selectie aan bedlinnen en stijlvol interieurtextiel.

Recent verschenen

  • Het perfecte bed bestaat!
    De Nachtwacht is een buitenbeentje in de slaapwereld. De belofte die het team aan elke bezoeker maakt is oprecht en helder: “Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede nachtrust aan de basis ligt van jouw geluk en gezondheid, gaan wij tot het uiterste om samen met jou het perfecte bed te vinden.”

Onze coördinaten

Meensesteenweg 121
8500 Kortrijk – België
info@denachtwacht.be
www.denachtwacht.be
+32 (0)56.26.11.63

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!