Bmfabrics

Belgium’s finest selection of fabrics since 1949

b&m fabrics
Koen De Vuyst
Zaakvoerder Bmfabrics en Curtain Collective

De Bmfabrics raambekleding geeft je stof tot inspiratie. Wij maken tijdloze, kwalitatieve raamdecoratie met een mooi en uitgebreid kleurengamma. Bmfabrics staat voor emotie, beleving en feeling, waarbij je met de juiste texturen en kleuren instant weg droomt over je nieuwe interieur.

Bmfabrics is een gerenommeerde speler op de internationale raamdecoratiemarkt met intussen 70 jaar ervaring. Wij leveren via retail afgewerkte raamdecoratie, van gordijnen tot rolgordijnen en houten jaloezieën. Wij doen dit via 2 eigen merken, bmfabrics en ode, die elke hun eigen identiteit en stijl hebben.

We laten onze eigen stoffen ontwikkelen door verschillende weverijen om zo een heterogene collectie te krijgen met een herkenbare eigen stijl. We werken nauw samen met weverijen, externe designers, drukkerijen en ververijen, om de juiste kleuren, texturen, patronen en garens te combineren en selecteren tot een stof die Bmfabrics uitademt. Uniek en toch betaalbaar.

Onze missie is een betrouwbare partner te zijn voor raamdecoratie met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

The Curtain Collective

The Curtain Collective is een collectief van zelfstandige interieurstylisten die aan huis persoonlijk advies op maat geven. The Curtain Collective biedt een platform aan interieurstylisten die elkaar inspireren en van elkaar leren.

De stylisten bieden steevast een brede waaier aan raamdecoratie en stoffen aan en streven ernaar elk huis een prachtige look en feel te geven door middel van de perfecte raamdecoratie, volledig op maat van de klant. De klant wordt hierbij volledig ontzorgd aangezien meting en plaatsing voor hen wordt gedaan.

Onze coördinaten

Hoogstraat 177
9550 Herzele – België
info@bmfabrics.com
www.bmfabrics.com
+32(0)53.60.70.60

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!