Authority

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in uw marketingaanpak!

Als digitaal marketing bureau werken we altijd op maat en stellen ons op als een ‘compagnon de route’. We beschouwen ons als een verlengd armstuk van uw bedrijf en zeggen altijd waar het op staat, ook als dat minder prettig is. We verwachten het omgekeerde ook van u! Onze hamvraag: wat mag het kosten en wat moet het opbrengen? We werken steeds vanuit een business case en stellen aantoonbare business impact voorop.

Doorheen de jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan in digitale groeiversnelling voor KMO: we weten hoe een KMO werkt, wat de interne en externe uitdagingen zijn en hoe u een marketingbeleid ontwikkelt binnen de mogelijkheden van een kleine tot middelgrote organisatie.

Binnen onze digitale marketingondersteuning ligt de focus op inspanningen met een duurzaam effect: wanneer wij al lang uit het plaatje zijn verdwenen, plukken onze klanten nog steeds de vruchten van onze inspanningen.

We geloven ook in kennisoverdracht. We betrekken de medewerkers van onze klanten in de ontwikkeling en uitvoering van het digitale marketingplan en zorgen ervoor dat ook zij sterker, beter, slimmer en handiger worden in de digitale wereld. Dat is onze belofte!

Ons team werkt in een ‘blended hybride’ organisatievorm: werken van thuis, remote bij de klant of op kantoor maar steeds geconnecteerd door middel van digitale communicatietools & gedegen administratieve processen. Onder onze collega’s bevinden zich zowel vaste medewerkers, als freelancers, als consultants, als trainees, als…

Bovenal durven we onszelf te relativeren: het moet vooral ook ‘plezant’ zijn om samen te werken en zo elkaars groei te versnellen!

Recent verschenen

  • Duurzaamheid wordt steeds belangrijker… ook in uw marketingaanpak
    Elke KMO heeft vandaag begrepen dat online zichtbaarheid een noodzakelijkheid vormt binnen elke groeistrategie. Alleen zijn er veel KMO er niet in slagen om of niet goed weten hoe ze hun zichtbaarheid op rendabele wijze kunnen verhogen in de digitale wereld.

Onze coördinaten

Einestraat 37
9700 Oudenaarde – België
info@authority.biz
www.authority.biz
+32 (0)493.24.18.00

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!